Lekkerbekje:
Laatst een eigen gemaakt lekkerbekje gemaakt. Niet heel gezond maar wel heel erg lekker!
Ingrediënten 1 lekkerbekje:
150 gram Wijting filet
65 gram bloem
10 cl bier
1 ei
Peper & Zout
Peterselie & bieslook
Citroen
De bereiding:
Bierbeslag:
Doe de bloem met het bier en een ei in een bak. Breng hem op smaak met peper, zout en wat bieslook. Roer dit goed door elkaar zodat er geen klonten ontstaan.
Lekkerbekje:
Breng de vis op smaak met wat peper en zout. Haal hem door het beslag en laat hem een beetje uitlekken. Laat hem voorzichtig in de frituur zakken. De frituur moet op 175 graden staan. Het mooist is als je hem in plantaardige olie bakt zo krijg je een mooiere smaak. Bak hem mooi goud bruin , laat hem even uitlekken. Af garneren en smullen maar!
Maak jouw eigen website met JouwWeb