Heerlijke omelet met vis

Vanavond een heerlijke omelet met spinazie, champignons en zalm gemaakt. Heel simpel, snel en heel erg lekker.

Ingrediënten circa 5 pers:

Voor de omelet:

10 eieren

Scheutje melk

Peper , Zout en een klein beetje gedroogde dille

1 ui (helft voor omelet helft voor vulling)
1 teentje knoflook

Voor de vulling:

300 gram spinazie

250 gram champignons

1 halve ui

Klein beetje peper en zout

5 stukken wilde zalm

De bereiding:

Voor de omelet:

Scheid de 10 eieren in een maatbeker. Voeg hier een klein scheutje melk aan toe. Doe de kruiden er in. Snipper de ui samen met het teentje knoflook en roer de ingrediënten door elkaar. De omelet bak je in een koekenpan.

Voor de vulling:

Pak een wat hogere pan, doe hier wat boter in en laat de champignons met de ui een beetje kleuren. Voeg daarna de spinazie toe en laat dit in slinken. Laat het even goed warm worden en roer het een paar keer door. Bak ook de zalm op in een koekenpan met een beetje boter, peper en zout.

Afmaken:

Pak een mooi bord waar de omelet op past. Leg de omelet op het bord. Leg aan een kant van de omelet de vulling met de vis. Doe er nog een klein beetje peper en zout op en vouw de omelet dicht. En smullen maar!